Farväl 2008

Jösses en hel termin har flugit förbi och snart är det nytt år igen! Ototoligan har nu hängt ihop i 1,5 år....och längre ska det bli!
Så vad har hänt under tredje terminen för ototogänget?...låt se...

Catrine och Kajsa tog ett slag för ototoligan när det var redovisning,mycket bra gjort tjejer!
Halloweenfest på chalmers där flera ur ototoligan hade grymma outfits 2008!ser fram emot hur nästa års utstyrsel ser ut! Här e några bilder från denna härliga kväll...tyvärr försvann vår egen franska städtant Ellen!


Till lucia fick vi all goda pepparkakor!Men för att få en anordnades ett "varningsbild"-quiz...mycket bra ordnat Katja och Ellen!!


Alla har varit duktiga och klarat alla tentor för denna terminen hittills!mycket bra tjejer!Och vissa har klarat av gammalt groll från termin 2.
Under året har två flyttlass körts, ett från kungälv till mysiga Haga och från ett från en av långgatorna till härliga majorna!Och hittat ett nytt favorithamburgeställe "Nikolinas"!

Nytt störobjekt i klassen har upptäckts...alias Harklaren eller alias luffsen!

Vi har även haft julmysulmys med klappar, glögg och julgodis á la Anna. Resultatet efter en julklappslek blev att Catrine gick hem med en jättefin sjal, Katja med en söt mössa fråm HM barn, Kajsa ett jätte gulligt och passande förkläde från indiska barn, Ellen fick ett par egna, ascoola labglasögon som troligen kommer pimpas med blingbling, Angelika fick njuta av choklad de luxe både på insidan och utsidan och Anna fick sig ett härligt skratt med rena rama Rolf!Mycket trevlig afton mina damer!
  

Terminen avslutades med disco bowling, "det nya inom bowling" på Stigbergs bowling, där Catrine gick som vinnare tätt följt av Anna och Ellen.....sist men definitivt inte minst kom Angelika. men hon försvarar sig med att dem tidigare på blodcentralen tömt högerarmen på blod!
På bowlingen visades olika stilar, och den vinnande stilen för denna gång var ju Catrines;

Catrine visade upp "ett ben bakåt"-stilen eller "ge allt"-stilen som den också kallas.

Ellen visade upp "tungan rätt i mun"-stilen.

Katjas "tvåhand"-stil funkade riktigt bra faktiskt, fast bara för henne!

Om ni vill lyckas i bowling så kör inte Angelika "knip"-stilen.

Annas "peace"-stil däremot ger inte bara bra karma utan även bra resultat.

Tyvärr fångades inte Kajsas "spagat"-stilen men för er som vill prova detta är ett tips att stretcha innan!

Well, Merry Christmas folks and Happy new year!!

Många kramar/ Angelika

RSS 2.0