En trevlig kväll i Slottsskogen

Nu när sommaren närmar sig är Göteborg på sin topp, en massa glada människor överallt, och inte minst i Slottsskogen en fredagskväll. 
En glad del av ototogänget betämde sig för att grilla, spela kubb och ha trevligt en varm kväll i Slottskogen. Med glatt humör, 1,4 kg flintastek, o en massa annan god mat, och till allas stora lycka marshmallows!!

image67
// Ellen

Göteborgsvarvet igen

Eftersom Anna skulle springa så var vi självklart med och hejade på!!
Men vem kunde ana att vi också skulle delta? Jodå Catrine, Katja och Ellen gav sig ut i loppet, ca 10 meter :)
Här är iallafall lite sportiga bilder

Anna pigg och glad
Anna på språng

Cartine påväg över banan med fikat i högsta hugg

image66



Här kommer Ellen glatt struttande!






// Ellen

Lyckohjulet.. Dock i dansk version, men i alla fall! :)


Terminens lyckopiller!

Med motivering:

"Bättre metoder finns ju, MEN genom att ihärdigt påpeka vad tentan kommer att innehålla OCH genom att avslöja frågorna på tentan måste terminens lyckopiller tilldelas allas vår lilla grek. Hennes något ovanliga metod ger oss avtrubbade studenter minimalt lästvång vilket ska lyftas till skyarna och hyllas så här på vårkanten. Fler greker till apotekarprogrammet, NU!"

// Domare 1: Anna


Ototo testar klättring!

Valborg 2008 firades på Chalmers (dock utan majbål för det har de aldrig hört talas om i Göteborg). Efter en picknick med goa förfriskningar tågade gänget upp till Chalmers och den första syn som mötte oss var en härlig klättervägg. Eftersom vi i Ototo är impulsiva och inte rädda för att pröva nya utmaningar såg vi enbart detta som ett ypperligt tillfälle att utöka våra erfarenheter. Att vi tidigare hade druckit cider, öl och vin var förstås inget hinder, det ökade snarare på utmaningen.

Jag var först upp på väggen, snabb som en spindel (och med samma stil som detta djur), Angi tätt efter och sedan Niklas, Katja och Ellen besökt toaletten var det deras tur. Kajsa var rädd att få blåsor på händerna så hon stod över. :)



Klättring får fyra av fem brödröstar. Jättekul.

//Catrine, alias Räven, alias Spindeln


RSS 2.0