Grattis Catrine

Här med vill vi gratulera en alldeles speciell vän som vi uppskattar mycket, Cartine!!
Denna skånsk pratande brutta förgyller våra dagar med klara och höga skratt ;)

Som en present till dig kommer vi att kalla denna bakelse för gräddbulle, men bara för idag!!




Grattis Catrine önskar OTOTO

Smått och gott från cellen 4 pluggandet

Ellen har fina nymålade rosa naglar och katja är avundsjuk.
Det är ovanligt kul att rita på white-boarden, rekommenderas!
De finaste pojknamen är Emil, Hugo och Willam och de finaste flicknamnen är Elsa, Ella, Olivia, Nora, Linnea och Siri (dessa namn är paxade för eventuella barn får ej användas utan tillåtelse av oss),
Katja äter på en snusklubba och Ellen har full koll på Urea-cykeln.
Lite bra vetande att anteckna i era böcker "viktigt vetande om ellen och katja" ;)

// Katjas och Ellens nydesignade signatur (finns att beskåda i grupprum 2 på KTB)

ps. Ellen vill ha nya stövlar också!

Maktdemonstration på KTB

Katitzi o Elon rules på KTB!!

Eftersom bokningssystemet av grupprum på KTB hade fått sig en släng av något och inte fungerade normalt, så hade bekräftelser av bokningar fallit bort, vilket självkart passade sadisterna Elon o Katitzi utmärkt. De bokade de rum som precis hade blivit avbokade pga av att bekräftelserna inte hade gått fram, o sen gick de och försökt köra ut folket i rummen. I rum ett fanns det två damer i 40-års åldern som vägrade flytta på sig men eftersom att det fanns ett rum till så gick de vidare. Här fanns den argaste tjejen i hela gbg!!
Elon sa lite glatt när de började plocka bort sina saker "vilken tur att vi fick ett grupprum, trodde inte att det fanns några lediga" varpå den sura tjejen sa ´men det fanns det ju inte egntligen" och elon kontrade med " jo, enligt bokningssystemet fanns det ju det" Om blickar hade kinnat döda hade världen förlorat en elon och en katitzi.

Molgan

Vem är det som äter upp all syrgas vid tänt ljus vid elektrontransport i fotosyntes? Detta har länge varit ett stort mysterium för vetenskapen, men denna oförklarliga händelse har nu fått ett namn: Molgan. Molgan är en liten spökmitokondrie som livnär sig på att äta syrgas  som bildas vid fotosyntes, detta kan förklara minskningen av syrgas när lampan tänds och belyser sprängda kloroplaster.

Molgan dubbas nu till hedersmedlem av OTOTO i Ellens, Catrines och den heliga Annas namn


RSS 2.0