Jag veta var din postlåda bo...

Att du använder dig av ditt smeknamn, Putte, hindrade mig inte från att hitta dig...



Avancerad lappkonst

Fjällvandring? Appendicitis? Playboy? Iransk korvkiosk? Vad är det vår käre föreläsare "lappen" försöker avbilda? Den som gissar rätt vinner en tidning med avklädda män (snygga sådana).


6 av 6

Då lunch intages på berget har 5 sjättedelar ständigt med sig en petflaska att intaga vatten ur. Kajsa har dock inte riktigt kunnat bli denna vana trogen, då petflaskor ju "är så svåra att diska ur". Många olika varianter på vattenbehållare har uppvisats från denna student, däribland en cremefraicheburk ("jätteenkel att placera i diskmaskinen!") och snyltande av muggar från kaffeklubbsmedlemmarna. MEN nu, för första gången på snart två år, har Kajsa känt av pressen och tillskrivit sig en plats bland petflaskegänget. Så välkommen Kajsa! Om än att du är skeptisk, så tror jag inte att du kommer ångra ditt tilltag!


OTOTO world wide web

Hej vänner, vi har andra vänner!

http://www.ototo.lt/


Vi måste leta fler:)


//AnnA


Harklaren!

Ny pillerutdelning, vet inte vad man skulle kalla detta piller. Harkel-tixus pillus kanske... Det var nämligen så att onsdagens och torsdagen njurföreläsningar hölls av Harkelmannen, sällan har en sådan haklerförmåga skådats tidigare! Han gav harkling en ny mening.

Under en föreläsningstimme, dvs 45 min harklade Mats Jodal inte mindre än 186 ggr.
Harkelrate per minute = 4,1333!!!

//ototo

Pluggkampen! Catrine Vs Kajsa

Ja då kära vänner, här kommer reglerna för tidernas kamp.

Poängsättning som följer

Närvaro: 1p per lektionstimme á 45 minuter, är man mer än 20 min försenad till första lektionen (utan bra skäl) räknas denna ej.

Pluggande: 1p för varje timmes (à 60 minuter) plugg. Alla varianter av pauser ska räknas bort från tiden. Endast effektiv pluggtid räknas.

Straffavdrag: Prat, lappskrivning, sms:ande, tidningsläsande, sovande, bortsvävanden osv är mycket skäliga orsaker till poängavdrag. Här behöver jag hjälp av övriga OTOTO-medlemmar att rapportera.

Då Catrine har helgjobb räknas inte plugg på helger till tävlingen. Eventuellt, om Catrine samtycker, så kan hennes lediga helger räknas med. Det får disskuteras.

Så, då har vi kommit till första veckans resultat
Veckans domare: Anna Lundström
Veckans kontrolldomare: Angelika Rutgersson


Närvaro

Pluggande

Straff

Måndag

-

-

-

tisdag

2­-2



onsdag

0­-3 (legitima skäl av kajsa att komma sent)



torsdag

3­-3(legitima skäl av kajsa att komma sent)



fredag

3­-1



Totalt:

8-9

5-4

Inga straff denna vecka då reglerna varit oklara

Vinnare:

Som ni ser har vi ett likaresultat, ni får baka bägge två!!!


Japp, detta var veckans resultat. Ni får disskutera er fram till en bra lösning för oss övriga OTOTOsar. Vi gillar kakor!!!

Trevlig helg

RSS 2.0