Present till Kajsa

Såhär efter att Ototopaktens första dag är avklarad och både jag och Kajsa dök upp runt niosnåret (vissa i tid, andra en aniiing sena) vill jag ge min motståndare en liten "morot" i vår hårda strid. Så varsågod Kajsa, och lycka till i veckan! Jag känner mig redan sugen på den där apelsinkakan med vallmofrö... mmm! ;)



/Catty

Alla mäns värsta mardröm!!!

Tisdag 31 mars 2009


Häst bet av testikel

På en byggarbetsplats i Indonesien lastade en 35-årig man av sand från en vagn dragen av en häst. Då anföll hästen.

Hästen bet mannen i skrevet så hårt att en testikel gick av. Den skadade mannen hjälptes in i en bil och blev körd till sjukhus. En åskådare plockade upp den avbitna testikeln från trottoaren och tog in den till sjukhuset, men det är inte känt om det gjordes något försök att operera fast organet igen.

Enligt hästens 70-åriga ägare kan hästen bitas om den blir upprörd. En gång bet hästen en höna som störde den på betet, rapporterar Jakarta Globe.


ATL.nu
[email protected]


Såg den här artikeln efter att jag kollat upp tidskriften ATL´s hemsida. För er som inte vet så är det lantbrukarnas affärstidning, där jag om några dagar är med i en publikation. Ototos första kändis!!! Bräda det om ni kan!*mohaha*
Får se om jag kan klippa in nån snygg bild här sen!

Puss på er tjejer och återigen tack för förra fredagen!
Kram oxå//

Angelika Rutgersson
(Autografer utdelas imorgon 12:00 utanför Karl Kylberg, möjlighet till eventuellt handslag)!


Angelikas epidemi


Kajsa imponerar

Kajsa, som ju är vår kända quizmaster, tog lätt hem pepparkakspriset i Katja och Ellens luciaquiz.



Detta torde ju tyda på stora kunskaper inom kemivärlden, dock verkar vår käre labassistent Jonathan inte lika övertygad efter att ha rättat Kajsas labförhör.



Men Kajsa, på mig imponerar du alltid! Vilken fantasi! Att finna en vän som dig, är som att leta igenom hela Göteborgs Secondhand-utbud efter en schysst Starwars-tshirt, eller som att se till att rätt bakterier får rätt jäsning i rätt ale, det vill säga, det tar tid, men är värt allt besvär! =)

Hittat i Chalmers råtthål

Hemliga planer smids i källaren på Chalmers Tekniska Högskola... Skall vi misstänka Wernersson?


"Det är jag och glasstaven"



Vidare förklaring anses överflödig.

Ellen = Smålänning

Då jag och Ellen en sen kväll beslutade oss för att dra ut en sväng på stan hällde vi oss ett antal glas vin hemma hos mig och gick sedan, glada i hågen, ner till spårvagnshållplatsen. Dock upptäcktes att inga kontanter fanns att tillgå, varpå ett besök på Shellmacken avlades. För att ta ut pengar var något tvunget att inhandlas och Ellen klev käckt fram till kassapersonalen och ställde frågan "vad är det billigaste ni har i butiken?". En lakritspipa blev svaret. Jag tror minsann att Ellen gick på en nit här. Det måste ju ha varit billigare att köpa en stycksak (funkar det idiotiska ordet även här?) ur lösgodissortimentet. God var pipan i alla fall. Och söt var Ellen, som för övrigt ägnade hela kvällen åt att svara "hmm, intressant" på alla frågor.


Tommy Nilsson

Innan vi lämnar cellens värld, måste ett inlägg om Tommy Nilsson göras. Denna medelålders man med klart efterhängande psykiska besvär från en traumatisk uppväxt som mobbingoffer roade oss med sin enorma skräck för "de där sakerna" som spelade in hans lågmälda röst under föreläsningarna samt med sina runda Harry Potter-glasögon. Viss Röhmevarning har också utfärdats på denne föreläsare.

Kajsa och jag, som inte att förglömma fick 4p+ på mr Nilsson essäfråga, vill hedra denne man med följande försök till efterliknelse.


Sett i GP

Var frun rullstolsbunden, öööhrm rullstolsburen? Ensamgifte? Iaf en jävligt snygg spräcklig 80-talsskjorta.




(Och ja, vi vet om att det hela var ett svensexeskämt... Dock ett väldigt roligt sådant)

UPPDATERING!

Jösses, det heter ju rullstolsburen, vad tänkte jag med!? Eller vad säger du Angelika? =)

Världens äldsta DJ

Då cellenplugget äntligen var över och därmed ett helt år på apotekarprogrammet var detta såklart ett moment att fira. Det blev hämtmat på Första Långgatan, Jagd-snaps (ni vet, flaskan med räven), galen Cascadadans à la Ellen och Kajsa, lång promenad till avenyn, där det konstaterades att Anna är en rumpvickare, och så småningom ännu mer dans till otroligt dålig musik spelad av världens äldsta DJ på Dancing Dingo. =)




Cellententaplugg i Solrummet

Mycken tid lades på Cellenplugg i de trevliga solrummen på Medicinarberget. En mycket tråkig aktivitet, vilket denna bild så vackert vill illustrera:



Dock brukade Katja inleda med "Dagens Fasslektion" vilket skänkte mig och Ellen ofantlig glädje.


Dagens pillerutdelning

Då föreläsaren får en att skratta högt och ljudligt, flera gånger, under cirkus tre minuter, är denne värd att få dagens skrattpiller. Så grattis Mikael, alias Helge Fossmo!

"Uterus är tomt på barn"

Domare 1.
Catrine (OBS! Enväldig)

RSS 2.0