Afterworkkväll efter biokemitentan!

Såklart skulle det firas att biokemin var avklarad, och därmed hela termin 1! :) Så duktiga vi har varit, tjejer!

Kvällen började på Excet, där tallrikarna lastades fulla med god mat och en hel del goda drinkar slank ner också. Snabbast av alla på att tömma glaset var solklart Angelika. Ellen började lite lugnt, hon hade nämligen feber, men hon kom igång bra sedan när väl första vinglaset stod tomt.

Katja hann svepa en hel del glas innan hon sprang iväg på tjejmiddag, men Mackan stannade kvar hos oss ladies + Niklas. Och tur var det, för annars hade han missat kändisen vi sprang på, senare på McDonalds, ingen mindre än Claes Malmberg. Han var ju kass på idrottsgalan, men en handskakning blev det faktiskt ändå! :) Jag var tvungen att springa ut och ringa till mamma och berätta om detta stora kändismöte, och bara så ni vet det, så är det "såna som mig man gör parodi på"! (Iaf enligt Anna)

Efter donken drog vi vidare till Uppåt Framåt, (Kajsas braiga förslag) som hade Malmökväll (!!!) och där blev det mycket dans och ännu mer vin. Katja kom tillbaka från tjejmiddagen, som inte snålat med vinet och Katja var i sin alldeles bästa form. Mackan körde motorsågen på dansgolvet, medan Niklas försökte låta bli att slå ner folk med sin galna syntdans. Jag lärde Mackan några flamencosteg och han är numera helt såld på den dansen och har lovat att börja dansa med mig. Kvällen tog slut alldeles för fort, och avslutades med ännu mer flamenco på spårvagnshållplatsen tillsammans med en stycken okänd kille.


Skål Katja!Sexy ladiesSöta Ellen!markus e helt inne i dansenlika gláa töser!inte lika gláa utan sin öl!gláa pöjkarCutiepie

//Catrine

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

vad har du för väder hos dig idag?

2008-02-27 @ 18:44:27
URL: http://mydearbylia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0