Labne - vitlöksyoghurt

0,5 dl gurka
0,5 L libanesisk/turkisk yoghurt
1 msk torkad mynta
1 mck salt
1 klyfta vitlök
0,5 dl limejuice

1. Skala gurkan, dela den på mitten och gräv ur kärnorna med en matsked. Hacka till småbitar.
2. Rör ihop yoghurt, mynta, salt och den pressade vitlöken till en krämig konsistens. Smaka av med några droppar lime.

Kommentarer
Postat av: Catrine

Wohoo! Tack Angi! Men är det kärnorna i gurkan man skall använda eller resterande? Kärnorna eller?

2009-10-21 @ 17:18:09
Postat av: Angelika

Nej kärnorna slänger man och använder resten!

2009-10-21 @ 18:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0